Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Всичко, което се случва с Левски е логично на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВсичко, което се случва с Левски е логично на
Коментари Харесай

Сашо Диков: Изземването на бизнеса на Божков е най-наглото, каскетатурско безочие в цялата ни демократична история. След години ще осъди България за милиони

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Всичко, което се случва с " Левски " е разумно на общия неуместен декор на страната. Има ли едно нещо, което в тая страна да работи обикновено?! Че той министър председателят няма право да кара тая джипка на НСО. През горските стопанства си беше накупил джипове, които да кара. Това е единствено прашинка от айсерга на неподредените неща. И едно от тези неща е футбола. ЦСКА отиде на кино преди години. "  

Така разяснява сагата " Левски - Божков - Борисов " журналистът Сашо Диков във вечерното шоу на Слави Трифонов по телевизия 7/8. 

" Цялата основа на нашия футбол е безспорен гнилоч. До скоро президент на немския Байерн беше един нарушител, лежал в загтвора за данъчни далавери. Излиза от пандиза и го избират. Няма по какъв начин и при нас да не стават такива неща. Трудно е Урсула да е на подобен пост с тези 6 деца. Един човек става за едно, не става за друго. 

Сега да му мисли Бойко Борисов. Пагубна е ролята му освен за Левски. Дойде Божков, пари дава чисти. Не може Берое да се устоя от ТЕЦ Марица Изток 2 и не може футболът да става за цялостно посмешище и да не може един футболист да вкараме в тим. Смятам, че Левски ще бъде избавен.

И почитателите и Тити, дано да изискат отварянето на сметките на Национаната лотария, запорирана от Национална агенция за приходите и да спасят Левски, което е най-лесно и ми споделиха - законно. Това което направиха с Божков е най-наглото каскетатурско, болшевишко изземване на един бизнес в цялата демократична история. Това е безсрамие. Не може без нито един акт на съд да унищожаваш цялостен бизнес за десетки стотици милиони. След години такива хора съдят България за милиони и няма да има амнистия и по тази линия ", разяснява Диков.

 

    

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР